ACASA

ACASA
Înscriere liceu 2020 

https://liceulhonterusbrasov.ro/lic/examene/admitere-liceu/

_________________________________________________________________________________________________________

Clasa pregătitoare – an școlar 2020-2021

Având în vedere situaţia actuală, în şedinţa Consiliului de Administraţie din 01.07.2020, s-a decis ca „Interviul prin joc” să nu mai aibă loc. Toţi copiii au fost admişi.

Validarea fișelor de înscriere și verificarea dosarelor: 18 mai – 07 iulie 2020 (orele 1000 – 1300) – cu programare telefonică la secretariatul școlii. Telefon: 0268 470 802.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ÎNSCRIERI EXAMENE NAȚIONALE

– EVALUARE NAȚIONALĂ – înscrierile se fac automat, de către secretariatul școlii. Nu necesită prezența părinților/elevilor.

– BACALAUREAT – se pot depune cererile la secretariat sau se pot trimite – scanate – pe adresa de email a școlii/dirigintelui.

 http://isjbrasov.ro    

https://www.edu.ro/legisla%C8%9Bie-ordine-de-ministru

Masuri_reluare_activitate_educatie

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

În atenția elevilor claselor a VIII-a și a XII-a        

Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici și Evaluare publică săptămânal seturi de teste de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a astfel:

Luni   ora 12.00 – testele                 Vineri ora 12.00 – baremele aferente testelor publicate luni

Testele “respectă modelul subiectului de examen”, au fost realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare – instituția din minister care concepe subiectele tuturor examenelor – respectă noile programe și au obiectiv “de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene”.

Toate testele precum și baremele aferente sunt publicate AICI

_____________________________________________________________________________________________________________

Ministrul Educației și Cercetării a publicat  un set primar de resurse de antrenament pentru elevii îngrijiri care vor susține examenul național

În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în ceea ce privește examinarea în materie de examinare, Ministerul Educației și Cercetarea publică pe site-ul  https://rocnee.eu/testeantrenament/  un set primar de resurse de antrenament pentru ridicarea îngrijirii și îngrijirea lor poate fi examinat în mod special.

Resursele de testare a vârfului de antrenament realizează toate centrele naționale de evaluare și examinare cu privire la modelul subiectului de examen. Scopul acesta este clar în ceea ce privește condițiile de îngrijire se poate crea și poate face față un efort continuu în ceea ce privește privirea obținerii bune rezultate ale examinării viitoare.

Baremele de evaluare și de notare vor fi publicate pe site-ul același, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul este considerat autoevaluare și de calibrare a felului în îngrijirea redactării prezentării.

Totuși, în ceea ce privește confidențialitatea televizării  ,  vor fi prezentate soluții de testare a antrenamentului, cu ajutorul cărora este posibil să fie afișate ceva mai bine pentru a face o evaluare sau pentru o notare față.

___________________________________________________________________________________________________________

În urma consultării noilor se pot vedea un proiect „Educație neuniversală” și un dezbateri ideilor, consilieri profesioniști pentru a ajunge la urmărirea concluziilor:

Plusuri :

Bacalaureat diferențiat

Există un consilier de carieră

Evaluare standardizată

Flexibilizarea raportului trunchi comun – CDȘ

Reducerea numărului de minere din planul cadru

Lider educațional fără obligații pentru preda

Limita :

Limitarea admiterii la toate facultățile

Lipsa bazei material

Limbi străine introduse doar din clasa a III-a

Lipsa grădinițelor

Sugestii :

Informații insuficiente pentru un modul de implementare a unei curricule flexibile și orelor de remediere